Forum Enterso - oprogramowanie Adder AdMailer CodeCleaner itp.: Adder 6 vs. Adder 7 - Czym się różni? written by Karol Sito

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Adder 6 vs. Adder 7 - Czym się różni? Adder 6 vs. Adder 7 - Czym się różni? No czym?! :)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Karol Sito Ikona

• PoczÄ…tkujÄ…cy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 12-styczeÅ„ 10

Napisano 12 styczeń 2010 - 14:44

Przeszukałem nową stronę Addera 7 i nie znalazłem żadnych informacji na temat zmian i ulepszeń jakie zaimplementowano w najnowszą wersję Addera 7.
W tej chwili posiadam Addera 6.2 i się zastanawiam nad zakupieniem nowej wersji ale wolałbym przeczytać coś o różnicach między wersjami.
Ze screenshot'ów można zauważyć nowe kolorki i chyba bardziej przyjazne środowisko pracy :)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Enterso Iwona Ikona

• Użytkownik Enterso
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 26
  • Rejestracja 29-grudzieÅ„ 09

Napisano 12 styczeń 2010 - 15:30

Co nowego w programie Adder7, Jakie zmiany zaszły pomiędzy Adder 6 oraz Adder 7:

* Obsługa nowych typów katalogów: Scuttle, Scuttle plus, Hurricane
* W pełni automatyczna rejestracja użytkowników na Word Press, Scuttle oraz phpBB bez potrzeby posiadania własnego konta pocztowego
* Automatyczne aktualizacje oprogramowania
* Synchronizacja bazy katalogów
* Obsługa Multicurla - usprawnione, szybsze działanie całego systemu
* Ankieta konfiguracyjna
* Nowy, intuicyjny interface programu
* Rozbudowany system pomocy
* Zwiększenie skuteczności i szybkości narzędzi oraz wyszukiwania nowych katalogów
* Zakładka aktualności
* Nowy system zarzÄ…dzania zadaniami CRON
* Uszczegółowiony raport z dodań strony
* Wygodne wyszukiwanie synonimów m.in. w tytułach, opisach, słowach kluczowych
* Wszelkie procesy odbywające się w programie zostały ulepszone i dopracowane
1

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   SzVaRc Ikona

• Użytkownik Enterso
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 42
  • Rejestracja 24-styczeÅ„ 10

Napisano 24 styczeń 2010 - 01:05

Różni się wieloma rzeczami. Ale jedno mają wspólne w jednej i drugiej wersji baza katalogów to TRAGEDIA. Wersja 6 może 20% v7 może 21% !!!! Wielkim problemem w v7 jest to, że 60% funkcji nie działa !!!!! (jak będę miał chwilkę to screeny porobię) mam v7 i raporty na e-mail nie przychodzą - tu v6 prowadzi :) rejestracja na forach phpBB też + dla v6. Szkoda, że takie są problemy z adderem v7 .......... a mógłby to byc bardzo fajny program...:(

Wyświetl postUżytkownik Enterso Iwona dnia 12 stycznia 2010 - 15:30 napisał

Co nowego w programie Adder7, Jakie zmiany zaszły pomiędzy Adder 6 oraz Adder 7:

* Obsługa nowych typów katalogów: Scuttle, Scuttle plus, Hurricane - Zgoda :)
* W pełni automatyczna rejestracja użytkowników na Word Press, Scuttle oraz phpBB bez potrzeby posiadania własnego konta pocztowego - Zgoda :)[/b
* Automatyczne aktualizacje oprogramowania - zawsze siÄ™ zacina ...
* Synchronizacja bazy katalogów - Zawsze się zacina
* Obsługa Multicurla - usprawnione, szybsze działanie całego systemu - ja bym za to nie ręczył
* Ankieta konfiguracyjna - Zbędna rzecz
* Nowy, intuicyjny interface programu - Zgoda :)
* Rozbudowany system pomocy - działa na 3 pierwszych stronach - potem już nie ...
* Zwiększenie skuteczności i szybkości narzędzi oraz wyszukiwania nowych katalogów - Zgoda :)
* Zakładka aktualności - Zgoda :)
* Nowy system zarzÄ…dzania zadaniami CRON - Zgoda :)
* Uszczegółowiony raport z dodań strony - Może szczegółowy ale stawiam skrzynkę piwa dla tego co się czegoś z tego dowie !!!!Więcej się człowiek naklika jak to warte...
* Wygodne wyszukiwanie synonimów m.in. w tytułach, opisach, słowach kluczowych - Zgoda :)
* Wszelkie procesy odbywające się w programie zostały ulepszone i dopracowane - [b]może jakieś 30% ale nie wszystkie

Użytkownik SzVaRc edytował ten post 24 styczeń 2010 - 20:24

www.szvarc.pl

,,Firmy ubezpieczeniowe robiÄ wszystko, żeby wypÅ‚acić poszkodowanym jak najniższe odszkodowania albo najlepiej nie wypÅ‚acić ich wcale.WykorzystujÄ rozpacz,bezradność i nieznajomość wÅ‚asnych praw ludzi i tak już pokrzywdzonych przez los."

1

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Enterso W. KÅ‚odziÅ„ski Ikona

• Administrator
  • Ikona
  • Grupa Administratorzy
  • Postów 220
  • Rejestracja 24-grudzieÅ„ 09

Napisano 25 styczeń 2010 - 01:06

Witam,

dziękuję serdecznie za poinformowanie nas - takie sygnały są ważne byśmy szybko reagowali.

Programiści popełnili wiele błędów. Sam tworzyłem Addera 1-4 i później dawałem do wykonania pracownikom. Od Stycznia na nowo realizuję w PHP Adder 7. Myślę że to przyczyni się aby w Lutym program stał się na prawdę pokryciem skutecznego narzędzia do pozycjonowania. 15 godzin na dobę pozwoli na szybki przyrost funkcji i poprawek. Proszę tylko o wyrozumiałość czasową a z każdym dniem będzie coraz lepsza sytuacja (myślę że od tygodnia jest to do zaobserwowania).

Pozdrawiam serdecznie
Enterso Wojciech Kłodziński
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   trzykas Ikona

• Użytkownik Enterso
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 55
  • Rejestracja 31-grudzieÅ„ 09
  • Gadu-gadu:856972

Napisano 25 styczeń 2010 - 11:21

1. chciałbym aby w szczegółach można było filtrować do których po błędach/dodaniach np. chce tylko poprawnie dodane i gdzie już jest zaznaczam i wyświetla tylko te.

2. sprawdzanie pagerank w szczegółach nie działa

3. w od addera 1-6 był przycisk zapisz jako nową konfiguracje teraz jest coś na podobę ale nie działa jestem za tym aby dodać ostatnią zakladke w konfiguracji w której bylo włansie zapisz jako nową konfiguracje + input do nazwy i uruchom projekt a do czasu gdy nie zostanie uruchomiony sie nie dodaje. Proponuję również by dodać jakiś system liczenia ilosci znaków dla ustawień wspólnych katalogów w polu opis bo do qlweba wpada chyba 255 znaków a do cncat więcej i potem obcina.

4. lista katalogów po kliknieciu w liczbe mogła by sie otwierać strona z tylko tymi katalogami uprosciło by to porządkowanie bazy i przegladanie statystyk.

5. System podlinkowywania np. pliczek do wrzucenia na serwer strony pozycjonowanej który by pobierał linki z addera do wpisów które zostały dodane //oczywiscie adder musiał by wtedy sprawdzać czy wpis istnieje.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   KazioR Ikona

• Użytkownik Enterso
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 43
  • Rejestracja 13-styczeÅ„ 10

Napisano 01 marzec 2010 - 19:38

Wyświetl postUżytkownik Enterso W. Kłodziński dnia 25 stycznia 2010 - 01:06 napisał

Witam,

dziękuję serdecznie za poinformowanie nas - takie sygnały są ważne byśmy szybko reagowali.

Programiści popełnili wiele błędów. Sam tworzyłem Addera 1-4 i później dawałem do wykonania pracownikom. Od Stycznia na nowo realizuję w PHP Adder 7. Myślę że to przyczyni się aby w Lutym program stał się na prawdę pokryciem skutecznego narzędzia do pozycjonowania. 15 godzin na dobę pozwoli na szybki przyrost funkcji i poprawek. Proszę tylko o wyrozumiałość czasową a z każdym dniem będzie coraz lepsza sytuacja (myślę że od tygodnia jest to do zaobserwowania).

Pozdrawiam serdecznie
Enterso Wojciech Kłodziński

Moim skromnym zdaniem skoro w dwa miesiące nie udało się dokonać poprawek w takim stopniu aby program o nazwie Adder 7 działał więc proponuję wrócić do udoskonalenia programu Adder 6 bo on jest chyba mniej problematyczny w kodzie oraz w aktualizacjach.

Proponuję również dokonać ostatniego triku marketingowego zmienić nazwę bo obecna odstrasza nabywców.

Pańskie obiecanki jakimi nas Pan karmi od kilku miesięcy nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistym działaniu tego programu.

Moja wypowiedź powyżej jest w dalszym ciągu mocno aktualna.

Adder 6 vs. Adder 7 - Czym się różni? No czym?! :)

Jedynie ceną i całkowitym olaniem swoich klientów przez tą firmę. Brak odpowiedzi nikt się nie interesuje tym co jest na forum zgłaszane.
0

Strona 1 z 1