Mam kilka pytań odnośnie systemu adder7. Jest to pierwszy adder jakiego używam tak ze nie mam porównania do poprzednich wersji. Do tej pory pracowałem na dodawarka.... tu nie wymienię
Po przejrzeniu forum, pomocy i własnym siedzeniem nad tym systemem od kilku dni nie znalazłem odpowiedzi na:
1. kodowanie - jak ustawić danemu katalogowi w jakim kodowaniu ma mu się zapisywać wpis, jeżeli sie nie ustawia to czy adder sam powinien konwertować wpis na kodowanie danego katalogu. Na chwilę obecna dodaje z kodowaniem utf-8 do katalogów z kodowaniem iso-8859-2 i wychodzą krzaczki
2. czy katalogi na liście posiadają gdzieś spis kategorii jakimi dysponują ew spis kategorii se wszystkich katalogów podgrupowane z ilościami?
3. po dodaniu 20 wpisów chciałem znaleźć: listę katalogów do których zostały dodane wpisy, listę katalogów do których były dodane wpisy ale nie został odczytany kod obrazkowy tak żeby go dało się ręcznie wpisać, listę katalogów do których próbowano dodać wpis ale już tam wpis był,
4. po co są użytkownicy szt. 5? rozumiem że do rejestracji na phpbb, wordpres itp. W takim razie czy oni rejestrują się z adresem 1 strony jaka dodam czy dla każdego projektu jest osobna pula użytkowników?
to z moich zapytań
i taka przyuważona rzecz
jak ustawiłem wpis na 20 na dzień a udało mu się dodać tylko 19 wpisów to w następnym dniu nie ma 0/20 tylko 19/20 i za cały dzień dodaje tylko 1 wpis
PS.
Być może są to rzeczy niepotrzebne nikomu ale zależy mi na chociaż pkt1 bo śmieci mi się dodają zamiast wpisów
pozdrawiam
Tomasz Dydak
Witam ponownie
Czy jest już coś wiadomo o wpisach w odpowiednim kodowaniu katalogu?
wpis typu http://www.katalog.e...?m=3&wpis=67619
raczej nie będzie brany przez google pod uwagę w czasie wyszukiwania... chyba że się mylę
pozdrawiam
Tomasz Dydak
gg: 5143228
To znowu ja. Czy ktoś mi odpowie?
Czy tylko mi się robią takie wpisy.
Może mam coś z konfiguracją nie tak.
Jak wyglądają Wasze wpisy?
Odezwijcie się!!!
pozdrawiam
Tomasz Dydak
gg: 5143228

Logowanie