Bardzo proszę programistów Adder o umieszczenie w jednym miejscu - np. TU na forum informacji o aktualnej wersji Addera wraz z informacją - jakie dokonano poprawki i udoskonalenia w stosunku do wersji poprzednich.
1) Użytkownik będzie miał pewność, że używa aktualnej wersji (a program się poprawnie aktualizuje).
2) Będzie wiedział, że jego problem został poprawiony (i ew. może zacznie spowrotem katalogować) lub zgłaszać kolejne poprawki jeszcze nie zauważone.
Aktualna wersja + lista zmian też mogla by być umieszczona na stronie głównej Addera.
Pozdrawiam
Mariusz
Strona 1 z 1
Nowa wersja - opis poprawek Kolejne wersje (poprawki) Adder 7 wraz z opisem poprawek i udoskonaleń
Napisano 23 czerwiec 2010 - 15:13
7.2205. Przecież to update jest wykonywana automatycznie więc po co te pytania o aktu ver?
Linum.pl
Informatyk na mojej uczelni :-)
Instalacja Adder 5,6 i 7: 29 / 39 zł
Konfiguracja strony w Adder: 50 zł / 99 / 149 zł
Importowanie katalogów do Adder: 9 zł
Porada: 99 zł
Napisano 24 czerwiec 2010 - 11:57
Jeśli u jednej osoby działa to i u wszystkich. Taka jest zasada. Jak u nikogo nie działa to u innych też nie
Linum.pl
Napisano 25 czerwiec 2010 - 11:30
nie koniecznie, ktoś na forum pisał ze jemu wykrywanie katalogów oraz sprawdzanie pagerank działa z crona przez uruchamianie automat.php oraz ustawienia w PA w adderze.
U mnie np. nie działa mimo że wypisuje ze uruchomiono 1000 razy to liczba do wykrycia się nie zmniejsza choćby o jeden, za to jak ręcznie uruchomię to leci jak poj..., jak odpale ws_cat_check.php(jakoś tak pisałem na forum) z crona to leci przez automat - nie
więc zasada nie do końca działa
U mnie np. nie działa mimo że wypisuje ze uruchomiono 1000 razy to liczba do wykrycia się nie zmniejsza choćby o jeden, za to jak ręcznie uruchomię to leci jak poj..., jak odpale ws_cat_check.php(jakoś tak pisałem na forum) z crona to leci przez automat - nie
więc zasada nie do końca działa
Napisano 25 czerwiec 2010 - 21:34
Otóż Panowie (i Panie) ... coś się schrzaniło - przestało działać - wersja 2205 (może podczas aktualizacji na wyższą ?????).
Crone nie działa ... mimo,ze wcześniej działał.
Wersja demo na: http://seoadder.info/ (a nie dawno ver. 2205 działała) ... zamiast reklama hostingu na Home ....
Mamy nadzieję, że przejściowe problemy ...
Crone nie działa ... mimo,ze wcześniej działał.
Wersja demo na: http://seoadder.info/ (a nie dawno ver. 2205 działała) ... zamiast reklama hostingu na Home ....
Mamy nadzieję, że przejściowe problemy ...
Strona 1 z 1

Logowanie