Jak w obecnej wersji działa powiązanie użytkowników z WP? Mam wygenerowaną listę użytkowników, skonfigurowałem nową stronę do dodawania m.in. do WP i widzę, że nadal brak powiązań użytkowników. Adder "przeleciał" przez prawie 300 WP, w żadnym nie rejestrując użytkownika.
Strona 1 z 1
Powiązania użytkowników Wordpress
Napisano 12 luty 2010 - 11:47
Witam
Ja widzę w raporcie z dodawania, że w przypadku WP nie dodał mi żadnej strony w szczegółach:
RER - błąd rejestracji do katalogu, rejestracja odłożona na później
NAS - strona nie istnieje lub nie funkcjonuje poprawnie
NAC - strona nie jest katalogiem
43 w sumie - NAS i NAC
79 w sumie RER
pozdrawiam
Ja widzę w raporcie z dodawania, że w przypadku WP nie dodał mi żadnej strony w szczegółach:
RER - błąd rejestracji do katalogu, rejestracja odłożona na później
NAS - strona nie istnieje lub nie funkcjonuje poprawnie
NAC - strona nie jest katalogiem
43 w sumie - NAS i NAC
79 w sumie RER
pozdrawiam
Napisano 12 luty 2010 - 13:33
No dokładnie o to chodzi, rozumiem, że mogła zmienić się strona i nie jest już ona preclem WP, ale w przeważającej liczbie przypadków zwraca jednak RER, czyli niemożność rejestracji, a to ze względu na brak powiązań automatycznie wygenerowanych użytkowników z preclami. Całość ma niby dziać się automatycznie, ale brak mi jakiejkolwiek informacji na stronie powiązań, ani gdziekolwiek indziej o tym, jak przebiegają powiązania, jaki jest warunek, aby rozpoczęła się automatyczna rejestracja w preclach albo dlaczego nie działa.
Napisano 14 luty 2010 - 07:10
Co więcej oprócz WP nie dodaje mi w ogóle do mocnychLINKOW ....
Napisano 03 marzec 2010 - 15:10
dziÅ› wyjdzie aktualizacja z poprawkÄ…
do WordPress rejestruje poprawnie (problem jest na niektórych serwerach, które mają zablokowanego multiCurla). URA - czyli udana rejestracja Adder nie pokazuje, pokazuje natomiast błędy - stąd widoczna skuteczność 0%.
Będzie to zmienione też, aby komunikaty odnośnie rejestracji kont były w zakładce użytkownicy (a nie przy danej stronie).
do WordPress rejestruje poprawnie (problem jest na niektórych serwerach, które mają zablokowanego multiCurla). URA - czyli udana rejestracja Adder nie pokazuje, pokazuje natomiast błędy - stąd widoczna skuteczność 0%.
Będzie to zmienione też, aby komunikaty odnośnie rejestracji kont były w zakładce użytkownicy (a nie przy danej stronie).
Napisano 03 marzec 2010 - 17:19
Użytkownik Enterso W. Kłodziński dnia 03 marca 2010 - 15:10 napisał
dziÅ› wyjdzie aktualizacja z poprawkÄ…
Trzymam za słowo.!! Mam nadzieję że to pomoże , bo do tej pory to mnie tylko szlak trafia.
A nie zadowala z promowanie mojego serwisu www.
Strona 1 z 1

Logowanie