Forum Enterso - oprogramowanie Adder AdMailer CodeCleaner itp.: Powiązania użytkowników Wordpress written by Tomek

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Powiązania użytkowników Wordpress

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomek Ikona

• PoczÄ…tkujÄ…cy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 12-luty 10

Napisano 12 luty 2010 - 10:35

Jak w obecnej wersji działa powiązanie użytkowników z WP? Mam wygenerowaną listę użytkowników, skonfigurowałem nową stronę do dodawania m.in. do WP i widzę, że nadal brak powiązań użytkowników. Adder "przeleciał" przez prawie 300 WP, w żadnym nie rejestrując użytkownika.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   tomayw Ikona

• Enterso-wicz
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 138
  • Rejestracja 01-luty 10
  • LocationPoznaÅ„

Napisano 12 luty 2010 - 11:47

Witam
Ja widzę w raporcie z dodawania, że w przypadku WP nie dodał mi żadnej strony w szczegółach:

RER - błąd rejestracji do katalogu, rejestracja odłożona na później
NAS - strona nie istnieje lub nie funkcjonuje poprawnie
NAC - strona nie jest katalogiem

43 w sumie - NAS i NAC
79 w sumie RER

pozdrawiam
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomek Ikona

• PoczÄ…tkujÄ…cy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 12-luty 10

Napisano 12 luty 2010 - 13:33

No dokładnie o to chodzi, rozumiem, że mogła zmienić się strona i nie jest już ona preclem WP, ale w przeważającej liczbie przypadków zwraca jednak RER, czyli niemożność rejestracji, a to ze względu na brak powiązań automatycznie wygenerowanych użytkowników z preclami. Całość ma niby dziać się automatycznie, ale brak mi jakiejkolwiek informacji na stronie powiązań, ani gdziekolwiek indziej o tym, jak przebiegają powiązania, jaki jest warunek, aby rozpoczęła się automatyczna rejestracja w preclach albo dlaczego nie działa.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   tomayw Ikona

• Enterso-wicz
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 138
  • Rejestracja 01-luty 10
  • LocationPoznaÅ„

Napisano 14 luty 2010 - 07:10

Co więcej oprócz WP nie dodaje mi w ogóle do mocnychLINKOW ....
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   gicek Ikona

• Użytkownik Enterso
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 29
  • Rejestracja 01-marzec 10

Napisano 01 marzec 2010 - 17:56

Mnie dodaje przeważnie (dodawał) dopuki doputy program ponownie się z rozkrzaczył, tylko do samych for (słowa z krzakami) brak polskich znaków. To jak ja mam wypromować swój serwis?
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Enterso W. KÅ‚odziÅ„ski Ikona

• Administrator
  • Ikona
  • Grupa Administratorzy
  • Postów 220
  • Rejestracja 24-grudzieÅ„ 09

Napisano 03 marzec 2010 - 15:10

dziÅ› wyjdzie aktualizacja z poprawkÄ…

do WordPress rejestruje poprawnie (problem jest na niektórych serwerach, które mają zablokowanego multiCurla). URA - czyli udana rejestracja Adder nie pokazuje, pokazuje natomiast błędy - stąd widoczna skuteczność 0%.
Będzie to zmienione też, aby komunikaty odnośnie rejestracji kont były w zakładce użytkownicy (a nie przy danej stronie).
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   gicek Ikona

• Użytkownik Enterso
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 29
  • Rejestracja 01-marzec 10

Napisano 03 marzec 2010 - 17:19

Wyświetl postUżytkownik Enterso W. Kłodziński dnia 03 marca 2010 - 15:10 napisał

dziÅ› wyjdzie aktualizacja z poprawkÄ…

do WordPress rejestruje poprawnie (problem jest na niektórych serwerach, które mają zablokowanego multiCurla). URA - czyli udana rejestracja Adder nie pokazuje, pokazuje natomiast błędy - stąd widoczna skuteczność 0%.
Będzie to zmienione też, aby komunikaty odnośnie rejestracji kont były w zakładce użytkownicy (a nie przy danej stronie).

Trzymam za słowo.!! Mam nadzieję że to pomoże , bo do tej pory to mnie tylko szlak trafia.
A nie zadowala z promowanie mojego serwisu www.
0

Strona 1 z 1